CORSO DI PERFEZIONAMENTO "LIFESTYLE MEDICINE OVER 60"

Lifestyle Medicine can make a huge difference caring people with NCDs, at first because Lifestyle Medicine change the perspective to practice Medicine in ourselves.

Piramida ushqimore dhe stili i jeteses shkolla Edith Durham

Ajo që ne konsumojmë ndikon drejtpërdrejt në shëndetin tonë të përgjithshëm dhe është një pjesë e rëndësishme për mbajtjen e një peshe të shëndetshme dhe parandalimin e shumë sëmundjeve kronike. Zgjedhja e ushqimit që ju…