Zgjedhjet që bëni çdo ditë në dietën tuaj dhe mënyra e stilit te jetesës kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në mënyrën se si predispozita gjenetike shprehet – për mirë dhe për keq. Ju jeni vetëm aq i vjetër sa gjenet tuaja, por gjenet tuaja mund të modifikohen nga aktiviteti fizik, dieta dhe zgjedhjet e jetesës shumë më tepër se sa që më parë është besuar – dhe më shpejt.

Dean Ornish