Aktiviteti fizik

2018-01-26T13:44:13+00:00

Inaktiviteti fizik është një nga shkaqet kryesore të vdekjeve në ditët e sotme. Globalisht, 6% e vdekjeve i atribuohen pasivitetit fizik. Kjo [...]

Aktiviteti fizik2018-01-26T13:44:13+00:00

Terapia e stresit

2018-01-26T13:45:57+00:00

Stresi negativ dhe intervenimet e psikologjisë funksionale në stres Psikologjia funksionale është një degë e psikologjisë që u zhvillua në fund të [...]

Terapia e stresit2018-01-26T13:45:57+00:00
Go to Top